Win een reis

…naar jouw droombestemming !

WIN EEN REIS NAAR ÉÉN VAN DE 10 CHOCOLADE ORIGINE LANDEN NAAR KEUZE

Van september 2017 tot juni 2018 lanceert Valentino 10 nieuwe pralines, elk van een verschillende originechocolade waarvan de cacaobonen uit een specifiek land komen. Maandelijks kan je in onze Valentino-winkels dus een nieuwe praline proeven en raden waar onze volgende praline van de maand vandaan zal komen. In de winkel geven wij enkele tips om je te helpen bij je keuze. Waag ook een gokje bij het invullen van de schiftingsvraag*. Hoe meer je meespeelt en juist antwoordt, hoe groter je kans om een reis te winnen voor 2 personen naar jouw droombestemming (1 van de 10 herkomstlanden naar keuze). De winnaar wordt in juni 2018 bekendgemaakt en krijgt een cadeaubon om zijn reis bij Omnia Travel Brussel te boeken. *Actie onder voorwaarden.

DE ALGEMENE VOORWAARDEN

Over de wedstrijd

HOE WIN IK EEN DROOMREIS

Valentino geeft 1 cadeaubon ter waarde van 3500€ weg, geldig voor een reis voor 2 personen bij Omnia Travel Brussel. Je kan je bestemming kiezen uit 1 van de 10 landen waarvan de originechocolade van de pralines in deze actie afkomstig is. Deelnemen aan deze wedstrijd kan enkel in de deelnemende Valentino-winkels en -verkooppunten door het officiële formulier volledig en correct in te vullen. De winnaar is diegene die gedurende de komende 10 maanden (maximaal 1 antwoord per maand) de meeste juiste antwoorden geeft en het juiste antwoord op de schiftingsvraag het dichtst benadert. Die schiftingsvraag luidt als volgt: “Hoeveel mensen zullen er in totaal deelnemen aan deze wedstrijd? (Unieke personen die meespelen tussen 1 september 2017 en 31 mei 2018)”.

Over de wedstrijd

BEKENDMAKING VAN DE WINNAAR

De winnaar wordt begin juni 2018 bekend gemaakt via een persoonlijk bericht per e-mail, op Facebook of per telefoon. De reis moet binnen de 12 maanden na overhandiging van de cadeaubon geboekt worden en moet voor maart 2019 plaatsvinden. Zo niet, is de cadeaubon nietig en verliest de winnaar zijn recht op deze cadeaubon. Het bedrag zal nooit cash overhandigd worden. Indien het budget van de cadeaubon niet volstaat voor de volledige reis, dan is de winnaar verantwoordelijk voor het betalen van de extra kosten na overleg en overeenkomst met Omnia Travel Brussel, Louizalaan 285, 1050 Brussel, tel. 02 645 56 12. Valentino kan ten allen tijde zelf het reglement wijzigen of de actie stopzetten wanneer Valentino dat nodig acht.

Ik speel mee

 Winkels die deelnemen aan deze wedstrijd

GA LANGS EN SPEEL MEE

In de komende 10 maanden kan je deelnemen aan deze wedstrijd in onderstaande verkooppunten. Hoe meer je juist antwoordt op de vraag waar de volgende "praline van de maand" vandaan komt, hoe meer kans je maakt!

  1. Schepdaal, Dilbeek, Halle, Ninove, Basilix Shopping Center
  2. Paal, Bolderberg, Herne, Kortenberg, Willebroek, Zwalm, Grimbergen
  3. Hofstade, Aalst, Leopoldsburg, Maaseik, Gent, Ternat, Putte
  4. Reet, Bonheiden, Zoersel, Zottegem

Veel geluk!

Zoek een winkel in jouw buurt

 

Privacy

Verwerking van persoonsgegevens

dat deelnemers invullen op het invulformulier

Door deel te nemen aan deze wedstrijd, gaat u akkoord om aan VALENTINO bepaalde persoonsgegevens te verstrekken en erkent u dat, indien nodig, VALENTINO uw persoonsgegevens verzamelt en verwerkt teneinde de wedstrijd te organiseren en te beheren, alsook de winnaar te kunnen selecteren op basis van huidige algemene voorwaarden. Uw persoonsgegevens omvatten uw klantnummer (indien van toepassing), naam en voornaam, e-mailadres, telefoonnummer, taal, en de door u overgemaakte antwoorden. Uw persoonsgegevens zullen niet aan derden doorgegeven worden. VALENTINO heeft de nodige maatregelen genomen met het oog de bescherming van uw privacy. Bovendien kan VALENTINO u informationele e-mails zenden met betrekking tot deze wedstrijd georganiseerd door VALENTINO. U hebt het recht op toegang tot uw persoonsgegevens, zoals deze verzameld en verwerkt worden door VALENTINO, en de correctie of verwijdering hiervan te vragen (indien van toepassing) in het geval deze onjuist of onnodig zijn. Om uw rechten uit te oefenen, volstaat het om een schriftelijke en ondertekende aanvraag te verzenden naar VALENTINO via het e-mail adres info@valentino.be of per post op het adres VALENTINO CHOCOLATIER BVBA, 1703 Dilbeek Ninoofsesteenweg 1026, België, met een kopie van uw identiteitskaart of een ander identificatiedocument, alsmede elk ander document waaruit blijkt dat u de betrokken gebruiker bent die aan de persoonsgegevens kan worden gelinkt. Indien u, op het even welk moment, wenst dat VALENTINO ophoudt uw persoonsgegevens te verwerken voor directe marketing doeleinden, kunt u ten allen tijde een bezwaar indienen tegen de verdere verwerking van uw persoonsgegevens voor dergelijke doeleinden, gratis en zonder enige motivatie, door bovenvermelde procedure te volgen.